CriptoTab-rudarenje Bitcoina

cryptotab browser naslovna
()

CryptoTab

Što je Cryptotab preglednik?
Criptotab je preglednik kao i Google Chrome koji u sebi ima integriranu funkciju rudarenja Bitcoina. Izuzetno je jednostavan za korištenje.

V
rijeme potrebno :

10

Minutes

Troškovi:

0

USD

Alati:

Računalo i (ili) mobitel
Veza s internetom

Što je još potrebno?

Važeća email adresa

Potrebni koraci:

Instalacija na računalo

cryptotab browser


Dolaskom na stranicu morat ćete obaviti registraciju. Sami postupak registracije više je puta opisan ovdje, tako da ga nećemo ponavljati.
Prijaviti se možete preko linka koji smo priložili ispod teksta. Nakon prijave biti će vam ponuđena instalacija aplikacije. Kod nekih antivirusnih programa morat ćete dozvoliti instalaciju aplikacije (kod nas to nije bio slučaj).

Instalacija na mobitel

Cryptotab browser mobilna aplikacija


CryptoTab možete instalirati i na mobitel preko Google Play servisa.
Ovdje obrađujemo LITE (besplatnu opciju) a u nastavku će biti riječi i o nekim drugim opcijama. Link se nalazi ispod teksta.

Pokretanje preglednika

Cryptotab browser ekran


Kod prvog startanja preglednika biti će vam ponuđena opcija da CryptoTab bude vaš prvi zadani preglednik. Ako to ne želite jednostavno odbacite tu opciju. Isto tako CryptoTab će se startati svakim pokretanjem računala. Rudarenje ćete morati svaki put uključiti ručno. Na linku ispod možete otvoriti film na YouTube kanalu koji objašnjava dodatno što je to CryptoTab.

Prozor za informacije

Cryptotab browser glavni ekran

U donjem lijevom kutu aktiviranog CryptoTab preglednika imat ćete mali prozor na kojem će biti prikaz trenutne vrijednosti Bitcoina u odnosu na USD i vaš trenutni zarađeni iznos. Pritiskom na njega dolazite na web stranicu na kojoj imate kompletnu statistiku kao i opciju pokretanja rudarenja što će biti opisano u nastavku.

Kontrolni panel

Cryptotab browser kontrolna ploča

Kontrolni panel je prozor na kojem vidite detaljnu statistiku apsolutno svega. Na njoj se vrši pokretanje rudarenja, povečanje brzine putem plaćenih opcija, broj vaših uređaja na mreži (ako ih imate više) a za ostale opcije objašnjenje slijedi u nastavku.

Pokretanje rudarenja

Pola brzine

Cryptotab browser podešavanje rudarenja na pola  brzine

Pokretanje rudarenja vršite pomakom klizača pod opcijom Mining speed.

Ako je klizač pomaknut na pola puta između opcija OFF i MAX to znači da će se rudarenje odvijati sa 50% brzine. Ova se opcija preporuča ako mislite još neke stvari obavljati na vašem računalu.

Puna brzina

Cryptotab browser puna brzina

Ako računalo koristite samo za rudarenje klizač pomičete na položaj MAX. Brzina koja se prikazuje desno od klizača H/s će se povečati na dupli iznos. Mora proči minuta-dvije da se brzina stabilizira.

Ako računalo ostavljate na rudarenju, poželjno je korigirati opciju kada ono ide u mod spavanja.

To možemo učiniti pritiskom na Windows ikonu Start>Settings>System>Power & Sleep. Tamo opciju Screen ostavimo na 5 minuta a opciju Sleep podesimo na vrijeme za koje mislimo da će računalo rudariti.

Tako osiguravamo da će se ekran nakon 5 minuta isključiti a rudarenje će u pozadini biti nastavljeno.

Povećanje brzine rudarenja

Cryptotab cloud boost opcija

Na gornjoj desnoj strani kontrolnog panela možemo pronaći opciju Cloud Boost. Njenom aktivacijom biti će vam ponuđena veča brzina rudarenja za koju morate platiti.

Cryptotab cloud boost opcije

Opcije povećanja brzine su 2x, 4x, 10x i 15x. Iznos možete uplatiti preko kartice ili u kriptovaluti. Mi smo koristili opciju x2 i ona je stvarno udvostručila brzinu. Ta je opcija ubrzanja pogodna za mobitele koji imaju lošije rezultate od kućnih računala.

Ostali parametri

Cryptotab browser ostali parametri

Ostali parametri prikazani na kontrolnom panelu odnose su više statistički podaci. Ovdje je prikaz vaše zarade od rudarenja, zarade od drugih osoba koje ste vi pozvali i ukupni iznos kada sve to zbrojite.

Pozivanje novih članova

Cryptotab browser link za dijeljenje

Na istom kontrolnom panelu imate i link preko kojeg možete u mailu ili preko društvenih mreža pozvati svoje prijatelje. Za to ćete dobiti neku malu nagradu. Nije toliko bitan broj osoba nego koliko će one stvarno sudjelovati u rudarenju. Vi ćete za njihov posao biti nagrađeni nekim postotkom koji se neće oduzimati od njihove zarade.

Isplata

Isplatu možete zatražiti kada iznos pređe 0.00001 BTC. U plaćenoj opciji možete zatražiti isplatu gotovo bilo kojeg iznosa.

Cryptotab browser prozor za isplatu

Pod opcijom Withdraw BTC otvorit će se prozor kao na slici. Ako nemate iznos za isplatu to će vam biti prikazano. Ako je iznos dovoljan morat ćete unijeti adresu vašeg novčanika za kriptovalute. Iznos na svojem računu možete oćekivati u roku od 48 sati. Dokaz isplate sa CryptoTaba možete vidjeti ovdje.

Mane CriptoTab preglednika

CrypoTab koristi u cijelosti snagu vašeg procesora. To je zato da bi rudarenje bilo moguće i na mobitelima. Time dobre strane vaše grafičke kartice ne dolaze do izražaja.

Ne postoji 2FA verifikacija koja je danas neka vrsta standardne zaštite za servise tog tipa.

Prednosti CriptoTab preglednika

Možete rudariti i u isto vrijeme obavljati i neke druge poslove.

Možete ga instalirati na računalo koje ne koristite i pustiti da cijeli dan radi. Bez obzira koliko zarada bila velika ili mala uvijek ćete biti u plusu.

Zbog stalnog rasta vrijednosti Bitcoina sve što zaradite svakim danom će vrijediti više.

CryptoTab vaše računalo automatski preusmjerava na rudarenje trenutno isplativih valuta koje opet pretvara u Bitcoin. Imao je veći dobitak u usporedbi s nekim programima za rudarenje (na dnevnoj bazi) koji koriste i procesor i grafičku karticu pa nam i nije jasno zašto. Trebalo bi biti upravo obrnuto.

CryptoTab farma

cryptotab farma logo

To je jedna od novosti na Cryptotabu. Zamisao je da sve vaše uređaje koje mislite koristiti za rudarenje spajate u jednu farmu za rudarenje. Pošto svaki član farme preuzima samo dio zadataka za obračun, zarada bi trebala biti veća.

Pošto je ideja zanimljiva pozivamo zainteresirane da napravimo jednu farmu i vidimo da li je stvarno zarada veća ili je to samo reklamni trik.

Kontaktirati nas možete preko maila ili u komentarima ispod teksta.

Napomena

Kao i kod svakog servisa koji postigne neki uspjeh pojave se i osobe koje vam nude način da prevarite sistem i ostvarite izuzetno veliku zaradu uz, naravno, određenu naknadu.

Isto je i za CryptoTab. Nude vam skripte koje kad ih aktivirate promjene iznos na pregledniku u par Bitcoina. Međutim samom promjenom prikaza nećete zaraditi ništa. Zbog načina na koji kriptovalute funkcioniraju i obračunavaju se svaki pokušaj naplate rezultirat će blokadom vašeg pristupa na CryptoTab i trajnom blokadom računa.

Dakle ne dopustite da vas na taj način prevare.

Odgovor na pitanje

Damir iz Zagreba postavio nam je pitanje-Zašto niste napisali da postoji i Pro verzija?

Odgovor bi bio malo dugačak za komentare pa ga objavljujemo ovdje.

Prvo– nismo ga isprobali i ne možemo reči ništa o njemu iako pratimo sve novitete koji se pojave.

Drugo-aplikacija je samo za mobilne uređaje a da bi Pro verzija radila mora biti instalirana i klasična verzija. Pri tome može raditi samo jedna ili samo druga verzija.

Treće-brzina koja se opisuje 2000H/s (bez plaćenog ubrzanja) nije realna i ne vidimo način da bi to netko nudio u besplatnoj verziji.

ČetvrtoPro verzija ima, još uvijek, dosta negativnih komentara što i nije neobično. Za svaku novu aplikaciju potrebno je vrijeme da se korigiraju greške i da tek onda pokaže stvarno ono za što je i namjenjena.

Lijep pozdrav

Koliko korisne su vam bile informacije objavljene ovdje?

Kliknite na zvjezdicu da bi dali svoju ocjenu !

Vaši glasovi

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će dati svoju ocjenu.

0 0 glasova
Ocjenite komentare
4 Komentara
Inline Feedbacks
Svi komentari
Gost
Hrvoje
10. veljače 2022. 0:50

Pozdrav zanima me jel ovaj nacin rudarenja trosi vise struje nego sta bi inace pc trosio dok surfam po njemu?

Gost
Edo
23. studenoga 2021. 15:53

Da li mogu priključiti više uređaja i da li će to povećati dobiveni iznos?

Scroll to Top
Scroll to Top