Uvjeti i Odredbe

Zadnje mijenjano: 21. srpnja 2021.

Molimo pročitajte Uvjete Korištenja (“Uvjeti”,”Uvjeti korištenja”) pažljivo prije korištenja https://nel-media.com website (“Servisa”) pokretanog od Nelmedia (“mi” ili “naše”).

Vaš pristup i korištenje Usluge uvjetovan je prihvaćanjem i poštivanjem ovih uvjeta. Ovi se uvijeti primjenjuju na sve posjetitelje, korisnike i druge koji Pristupaju usluzi ili je koriste.

Pristupanjem ili korištenjem usluge pristajete na obvezu ovih Uvjeta. Ako se ne slažete s bilo kojim dijelom Uvjeta, možda nećete imati pristup Usluzi.

Računi

Kada stvarate račun kod nas, morate nam pružiti točne, potpune i aktualne podatke u svakom trenutku.

Ako to ne učinite, to predstavlja kršenje uvijeta , što može rezultirati trenutnim ukidanjem vašeg računa na našoj usluzi.

Odgovorni ste za zaštitu lozinke koju upotrebljavate za pristup Usluzi i za bilo kakve aktivnosti ili radnje pod vašom lozinkom, bez obzira je li lozinka kod naše usluge ili usluge treće strane.

Slažete se da svoju lozinku nećete otkriti bilo kojoj trećoj strani.

Morate nas obavijestiti odmah nakon što saznate za svako kršenje sigurnosti ili neovlašteno korištenje vašeg računa.

Intelektualno vlasništvo

Usluga i njezin izvorni sadržaj, značajke i funkcionalnost jesu i ostat će u isključivom vlasništvu Nelmedie i njezinih davatelja licenci.

Linkovi prema drugim web stranicama

Naša Usluga može sadržavati veze do web stranica ili usluga trećih strana koje nisu u vlasništvu ili pod nadzorom Nelmedie.

Nelmedia nema kontrolu nad sadržajem, politikama privatnosti ili praksom bilo kojih web stranica ili usluga trećih strana i ne preuzima nikakvu odgovornost za njih.

Nadalje prihvaćate i slažete se da Nelmedia neće biti odgovorna ili odgovoran, izravno ili neizravno, za bilo kakvu štetu ili gubitak prouzročen ili navodno prouzročen ili povezan s upotrebom ili oslanjanjem na bilo koji takav sadržaj, robu ili usluge dostupne na ili putem bilo koje takve web stranice ili usluge.

Preporučujemo vam da pročitate uvjete i pravila i politike privatnosti bilo kojih web stranica ili usluga trećih strana koje posjetite.

Raskid

Možemo ukinuti ili suspendirati vaš račun odmah, bez prethodne najave ili odgovornosti, iz bilo kojeg razloga, bez ograničenja, ako kršite Uvjete.

Po prestanku, vaše pravo na upotrebu usluge prestaje odmah. Ako želite ukinuti svoj račun, možete jednostavno prekinuti korištenje usluge.

Sve odredbe Uvjeta koje bi po svojoj prirodi trebale preživjeti raskid preživjet će prestanak, uključujući, bez ograničenja, odredbe o vlasništvu, odricanje jamstva, naknadu štete i ograničenja odgovornosti.

Odricanje

Korištenje usluge na vaš je vlastiti rizik.

Usluga se pruža na osnovi “KAKVA JEST” i “KAO DOSTUPNA”.

Usluga se pruža bez bilo kakvih jamstava, bilo izričitih ili podrazumijevanih, uključujući, ali ne ograničavajući se na, podrazumijevana jamstva prodajnosti, prikladnosti za određenu svrhu, nekršenja ili tijeka izvođenja.

Zakonodavno pravo

Ovi se Uvjeti uređuju i tumače u skladu sa zakonima bez obzira na njihove kolizijske odredbe.

Naš propust da provedemo bilo koje pravo ili odredbu ovih Uvjeta neće se smatrati odricanjem od tih prava.

Ako bilo koja odredba ovih Uvjeta bude smatrana nevaljanom ili neprovedivom na sudu, preostale odredbe ovih Uvjeta ostat će na snazi.

Ovi Uvjeti čine cjelokupni sporazum između nas u vezi s našom Uslugom i zamjenjuju sve prethodne ugovore koje bismo mogli imati između nas u vezi s Uslugom.

Promjene

Zadržavamo pravo prema vlastitom nahođenju izmijeniti ili zamijeniti ove Uvjete u bilo kojem trenutku.

Ako je revizija značajna, pokušat ćemo poslati obavijest najmanje 30 dana prije nego što novi uvjeti stupe na snagu.

Što predstavlja značajnu promjenu, utvrdit ćemo prema vlastitom nahođenju.

Nastavkom pristupa našoj usluzi ili korištenja nakon što te revizije stupe na snagu, prihvaćate da ćete biti obvezani revidiranim uvjetima. Ako se ne slažete s novim uvjetima, prestanite koristiti Uslugu.

Reklame i reklamni linkovi

Reklame koje vidite na našoj web stranici i eventualno reklamni linkovi plaćeni su od tvrtki koje oglašavaju i ni u kom slučaju ne utječu na finalnu cijenu proizvoda koji vi plaćate.

Prihod od reklamiranja podmiruje jedan mali dio troškova web stranice.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakva pitanja o ovim Uvjetima, kontaktirajte nas.

Scroll to Top