ulaganje kriptovaluta header

Kako zaraditi ulaganjem kriptovaluta?

Vjerovatno svi već znate za rudarenje no kako zaraditi ulaganjem kriptovaluta?

To će ukratko biti opisano u tekstu koji slijedi.

Platforma koju ćemo ovdje opisati je kao i Blokchain poznata u svijetu kriptovaluta a zove se Binance.

Na njoj možete baš sve, otvoriti novčanik za kriptovalute, mijenjati kriptovalute iz jedne u drugu, rudariti, trgovati i ulagati.

Ovdje ćemo se fokusirati na ulaganje.

Binance

Binance logo

Kao i na svim servisima postupak kreće prijavom.

create binance account

Nakon što unesete email i password morat ćete dodati i zemlju ime i datum rođenja a automatski će vam se pojaviti vaš identifikacijski broj.

Bazna verifikacija

Na mail vam stiže link preko kojeg ponovno dolazite na stranicu a nakon toga pritiskom na SMS Verification code>Get code na mobitel primate kod koji utipkate u postojeći izbornik.

binance phone verification

Verifikacijom ste kreirali vaš račun.

Sada moramo iz glavnog gornjeg izbornika odabrati Finance>Binance Earn i na ekranu koji se otvorio biti će prikazane kriptovalute koje trenutno donose najvišu dobit.

izbor valute i postavke

Na postojećim trakama vidjet ćete kriptovalutu koja se može ulagati, očekivani postotak zarade, vrijeme na koje valutu ulažete, minimum za ulaganje i opciju za potvrdu.

Ako ste trenutno u posjedu neke druge kriptovalute morat ćete ju prije pretvoriti u onu koja je predložena za ulaganje. Pritiskom na Stake Now potvrđujete da želite ulagati u konkretnu valutu.

Opcije ulaganja

Na panelu koji se pojavio morat ćete unijeti iznos, vremenski period u kojem sredstva neće biti pristupačna, složiti se sa Binance pravilima za ulaganje i potvrditi transakciju.

Time bi vaše ulaganje bilo završeno a zaradu možete preuzeti nakon što prođe definirani period.

Na ovaj način možete uložiti sve vaše kriptovalute koje iz nekog razloga ne namjeravate potrošiti a ulaganjem ih možete uvećati.

Svaki puta kada dođete na Binance servis na ekranu bi se morao prikazati podatak kao na slici ispod koji pokazuje kakvo je trenutno stanje vašeg ulaganja.

prozor s prikazom uložene valute i profitom

Važno je napomenuti da Binance jamči garantirani postotak bez obzira da li se vrijednost kriptovalute u međuvremenu promjenila.

Ovo je bio samo jedan primjer ulaganja.

Neke druge konkretne primjere možete pronaći na blogu.

3D mail plavi

Ako želite biti informirani o novoj objavi ili nadopuni teksta-prijavite se na novosti !!!

Scroll to Top