KOMENTARI

Napišite vaše mišljenje , komentirajte, postavite pitanje. Svi komentari na jednom mjestu. Uskoro mogući i komentari preko društvenih mreža.

46 thoughts on “Komentari”

 1. Imate dobar sadrzaj-molim vas da uredite davanje komentara i prijavu na novosti da se daju brze ispunit i da su lakse dostupne. Hvala

  1. Drago hvala na komentaru. Da mislimo izvesti poseban prozor na kojem se netko može prijaviti na novosti (to je u proceduri).
   Više neće biti upućivan na stranicu za prijavu. Mislimo dodati i mogućnost komentiranja preko društvenih mreža. Dajte nam malo vremena. Lijepi pozdrav.

  1. Između svega ostalog pokušali smo isprobati i Amazon Mehanical Turk ali dobili smo obavijest da trenutno nisu u mogućnosti primiti nove korisnike.

  1. Mislimo da ne možete zaraditi nešto ako ništa niste uložili, bio to trud ,vrijeme, znanje ili novac. Ovdje ima dobrih primjera kako to uraditi. Mjesta koja reklamiraju zaradu bez ikakvog ulaganja-ne postoje. Jer da postoje onda bi svi na taj način zarađivali.

 2. Jedno pitanje/interesira me tema kako napraviti Blog i vidim da to imate pod Teme ali kao da jos nista nije objavljeno? Unaprijed hvala na odgovoru.

  1. Hvala Josipa na pitanju ,da to je u pripremi međutim sve je u nedostatku vremena. Mi moramo ispitivati nove poslove, odrađivati objavljene ,sve slike i tekstove pripremiti za objavljivanje. Hvala na strpljivosti.

 3. Lep pozdrav iz Kragujevca-moram priznati da jos nisam cuo za vas sajt i kada sam dospeo na uvodnu stranu mislio sam to je sve. Medjutim ugodno me iznenadilo da je tu oko 30 -ak stranica punih informacija .Na mobu se to iz pocetka ne vidi. Samo tako nastavite.

  1. Hvala Novice na komentaru ,pozdrav Kragujevcu. Na stolnom računalu je odmah uočljivo da priloga ima puno a na mobitelu nešto slabije. Zato smo bili promjenili meni koji sada ostaje otvoren i označen je zadnji otvarani link. Isto tako na uvodnu stranicu smo stavili i dodatak “trenutno najčitanije” da bi posjetitelji znali da tu ima još dosta toga za pročitati.

 4. Ja rijetko komentiram ali moram priznati da sve sto sam ovdje otvorila- sve radi. Nije ko na drugim web-stranicama prepuno reklama i laznih linkova. Samo tako nastavite!

  1. hvala vam Marina na pohvalama. Ne kažemo da i mi nećemo s vremenom umetnuti reklame ali će ih biti malo i bit će diskretne (to će pomoći financiranju naše stranice). Zato gledamo da je sav sadržaj što kvalitetniji i da stvarno ljudima pruži prave informacije.

 5. Pozdrav iz BiH.moram priznati da ste od mog proslog posjeta uredili sajt i sad je puno bolje vidljiv na mobitelu

  1. Amire pozdrav svima u BiH. Da dosta smo stvari preuredili za prikaz na mobitelima i još puno se toga treba urediti. Problem je u stalnim nadogradnjama programa na novije verzije pa nam neki put potpuno promijene koncepciju.

  1. Hvala Emina na pitanju-zato što je na taj način i bez znanja jezika moguće shvatit o čemu se radi. Htjeli smo početno napisati engleski izraz a onda prevesti u zagradi, međutim namjeravamo stranicu prevesti na još barem 2 jezika pa bi onda to izgledalo ružno.

  1. Pa evo Damire ySense je isproban davno i odustali smo iz 2 razloga. Prvi nakon ispunjene 3 ankete nikakva sredstva nisu se pojavila na računu. Drugo oni nemaju niti jedan svoj zadatak nego samo upućuju na slične servise tako da nije bilo razloga da ih uvrstimo na listu.

 6. Marija Katanić

  Danas sam zaradila svojih prvih pet Dolara na Picoworkers. Pokušavala sam i prije na mnogim drugim mjestima i polako sam već počela gubiti nadu. Hvala vam na informacijama!!!

  1. Cryptotab je siguran-kopija isplate je objavljena na stranici pod dokazi o isplatama-što se tiče dnevne zarade najbolje vam je da instalirate program i pustite ga da radi jedan dan. Onda ćete imati uvid u to koliku zaradu možete očekivati -rezultati jako ovise o tome koju PC konfiguraciju imate a naročito koju grafičku karticu.

 7. U dućanu koji ste napravili na Redbubble ima samo tri artikla ,to je nekako malo ako kažete da bi ih trebalo biti 5 i više??

  1. Da ima samo tri artikla zato što je taj dućan otvoren samo kao primjer ,dakle mi smo vam dali informaciju i način a to je skoro 80% onoga što trebate napraviti. Za ovih ostalih 20% ćete se i vi morat malo potrudit da bi to uspjelo. Voljeli bi da vi pošaljete link na vaš dućan koji ste kreirali da ocijenimo koliko vam je to uspjelo.

  1. Drugi odgovor za Jasnu K.-ako je neki mali promet ne morate prijaviti na poreznu ali ako je on velik onda plaćate 25% poreza i 12% prireza a to bi se moralo preko obrasca prijavljivat mjesečno (vrijedi za Hrvatsku) . Za detaljnije informacije morat ćete kontaktirat direktno poreznu upravu.

  1. Nismo sigurni ali vjerovatno ste mislili na Avon kozmetiku? Nešto slično Herbalife. Pa tu je princip piramide ako se ne varamo ,vaši kupci opet imaju neke svoje a što ih više imate više zarađujete i dobijate postotak od njihove prodaje. No mislimo da je takav način prodaje bio aktualan prije 20-ak godina, dok danas sve bitno ide preko interneta.

  1. Koliko ćete dobijati anketa ovisi puno o podacima koje ste ispunili prilikom pristupa tj. da li spadate u ciljanu skupinu kojoj je anketa namijenjena. Kod svih anketa imate mogućnost da vas se obavijesti na e-mail kada dođe nova anketa jer je vrijeme reakcije jako bitno pošto je broj ispitanika ograničen.

 8. Prošao sam test na QA world i obavio posao za koji mi je trebalo 20 minuta a bio sam plaćen samo 0,6 USD. Zašto?

  1. To je Mario zato što si plaćen po audio-minuti dakle ako je film trajao 3 minute a zarada je 0.2 $ po minuti onda su tri minute 0.6$ ,druga je stvar koliko je tebi trebalo da to prevedeš. Što više prakse budeš imao manje će ti vremena trebati a time će i zarada biti veča.Isto tako i naknada se povečava s brojem obavljenih poslova.

 9. Evo postavila sam dućan na Redbubble za sada sa samo jednim artiklom. I sada pod stavkom analitycs ID što trebam unijeti i gdje se nalazi ta analitika?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Scroll to Top