Kako odabrati prave ključne riječi?

riječi art

Kako odabrati prave ključne riječi?

Ako ste već odrađivali neke od poslova opisanih ovdje onda ste vidjeli da se na puno mjesta moraju unijeti ključne riječi.
One u obliku pojmova opisuju vaše radove a služe tome da vas budući kupci lakše mogu pronaći.
Ovdje će biti opisani web servisi koji vam mogu olakšati i ubrzati ovaj posao.

Potrebno vrijeme :

5

Minutes

Troškovi:

0

USD

Potrebni alati:

– Računalo ili mobitel

Što je još potrebno?

– Nema posebnih zahtjeva

Servisi za odabir ključnih riječi:

Akiwi

Akiwi servis za odabir ključnih riječi


Akiwi je web stranica na kojoj se nalazi alat za predlaganje ključnih riječi. Vi ubacujete sliku a program će vam sam izbaciti pojmove koji se na nju odnose. Uz to biti će vam prikazane i slike s interneta koje imaju slične karakteristike.

Keywords ready

Keywords ready


Keywords ready je servis sličan prethodno navedenom. Pritiskom na “Generirajte ključne riječi” dolazite do forme na koju umećete sliku. Program sam prepoznaje što se na slici nalazi i generira ključne riječi. On ima i dodatnu mogućnost da možete unijeti i link na kojem je pohranjena vaša slika.

MyKeyworder

MyKeyworder uvodna


MyKeyworder je web servis koji ima dva dijela. U prvom unesete riječ a program će vam prema odabranoj opciji izbaciti neke srodne riječi, slike koje imaju tu riječ u svome nazivu ili umjetnike čija djela u opisu imaju istu tu riječ.

Važno je napomenuti da ovaj servis nije potpuno besplatan. Prvih 25 primjera je besplatno a ako ga dalje namjeravate koristiti morate platiti neki sitan iznos za daljnjih 500 korištenja.

Soovle

Soovle je web servis koji podsjeća na klasične preglednike. Kada upišete pojam on će vam izbaciti najtraženije riječi i izraze koji su u svijetu traženi na više tražilica.

Soovie najčešće tražene rijeći na tražilicama

Neke od tražilica ovdje korištene su Google, Bing, YouTube, Aliexpress, Amazon, Ebay.

Ako na primjer prodajete nešto na Amazonu ovdje prema pojmu možete odrediti što kupci najviše traže.

Veza na Soovle

YouTube Keyword Tool

H supertools YouTube Keyword Tool

Ovaj alat služi za istraživanje ključnih riječi za YouTube kanal. Iako se odnosi na engleske pojmove možete unijeti pojam na bilo kojem jeziku i dobiti rezultate. On prema riječi koju ste unijeli izbaci sve slične pojmove , broj koliko je puta ta riječ tražena i njenu konkurentnost.

Veza na YouTube Keyword Tool

Zaključak

Ovdje smo ukratko pokušali obraditi programe u velikoj mjeri besplatne za istraživanje ključnih riječi za više namjena. Profesionalne programe za istu namjenu obradit ćemo uskoro.

Napomena

Neki puta ćete umjesto ključnih riječi morati unijeti oznake. Oznake u biti imaju istu funkciju. Razlika je u tome što ključne riječi služe tražilicama za bolje raspoznavanje o čemu se radi i nalaze se gotovo posvuda na internetu. Oznake unose sami autori da bi na neki način sortirali svoja djela ili proizvode. Najbolji primjer oznaka su blogovi ili proizvodi na internet dućanu.

0 0 glasova
Ocjenite komentare
0 Komentara
Inline Feedbacks
Svi komentari
Scroll to Top