Bitcoin Store-kompletno rješenje za kriptovalute

tipkovnica i dollar slika
()

Bitcoin Store

Ako želite potpuno rješenje za kupnju, prodaju, zamjenu ili čak trgovinu kriptovalutama to možete na web stranici Bitcoin Store.

V
rijeme potrebno :

15

Minutes

Troškovi:

0

USD

Alati:

Računalo ili mobitel
Veza s internetom

Što je još potrebno?

Osobna iskaznica ili vozačka iskaznica (nije uvijet)

Potrebni koraci:

Registracija

Bitcoin store verifikacija


Kod dolaska na stranicu, morate se registrirati. Proces verifikacije počinje verificiranjem osobnih podataka. Potrebno je unijeti broj mobitela, adresu, poštanski broj i ime grada. Naravno morate se još i složiti s uvjetima korištenja Bitcoin Store aplikacije.

Dodatna verifikacija

Bitcoin store dodatna verifikacija za trgovanje


Mi smo verificirali naš račun preko mobitela tako da smo pin koji smo primili u poruci unijeli u predviđena polja. To nam je bilo dovoljno za našu upotrebu.

Ako mislite trgovati kriptovalutama ili raditi s većim iznosima morat ćete proći dodatnu verifikaciju. Ona se sastoji od prilaganja slike osobne iskaznice i selfija.

Dok ne prođete dodatnu verifikaciju moći ćete kupiti kriptovalute za minimalni iznos 250Kn do maksimalnog iznosa 650Kn ili protuvrijednosti u Eurima. Ako se prijavljujete s mobitela link za preuzimanje aplikacije nalazi se ispod.

Glavni ekran

Bitcoin store glavni ekran


Nakon verifikacije otvorit će vam se glavni ekran na kojem možete vidjeti vrijednosti pojedinih valuta, stanje računa i eventualni depozit.
Depozit je zamišljen kao prenos sredstava koje pohranite na Bitcoin Store i kada mislite da je došao pravi trenutak kupite kriptovalutu bez da morate čekati na bankovnu transakciju.

Kupnja kriptovalute

Kupnja kriptovalute započinje tako da na glavnom ekranu izaberete opciju Kupi ili prodaj valutu.

Bitcoin store kupi ili prodaj valutu

U otvorenom prozoru morat ćete definirati iznos kriptovalute a u donjem će vam se pokazati koliko morate uplatiti. Možete birati između više desetina raznih kriptovaluta. U prozoru koji na žalost nismo uspjeli slikati (vremenski je ograničen) biti će vam informacije o računu na koji morate uplatiti iznos putem internet bankarstva.

Kod opcija morate odabrati i da li želite da odabrana valuta bude uplačena na vaš već postojeći novčanik ili će Bitcoin Store iznos pohraniti na automatski kreiran njihov novčanik.

U korist istog računa možete uplatiti i u banci ili u njihovoj poslovnici (trenutno u Splitu i Zagrebu).

Moje transakcije

Nakon uplate iznos kupljene kriptovalute pojavit će se pod rubrikom Moje transakcije.

Bitcoin store moje transakcije

Ako iznos koji ste uplatili još nije obračunat to će biti označeno s Transakcija u tijeku.

Slanje kriptovalute

Bitcoin store iznos koji želiš isplatiti

Pod opcijom Pošalji morat ćete navesti adresu novčanika na koji šaljete i iznos koji šaljete. Tu će vam biti prikazan i minimalni iznos koji je moguće poslati kao i naknada za transfer koju morate platiti.

Primanje kriptovalute

Bitcoin store iznos koji želiš primiti

Pod opcijom Izvrši uplatu u stvari uplaćujete na svoj novčanik (nemojte da vas zavaraju izrazi). Vaša adresa koja se sastoji od niza brojeva i slova je kod vašeg novčanika koji šaljete onom od koga očekujete uplatu. (ovdje smo taj broj djelomično prekrili).

Naročito morate paziti da kod bute ispravan. Ako transakciju radite preko mobitela, jednostavno skenirate QR kod i pošaljete ga.

Kako smo uopće došli do Bitcoin Store servisa?

Radimo objavu o platformi za ulaganje kriptovaluta s relativno visokom kamatom. Pošto s platforme na kojoj imamo vezani određeni ulog nismo mogli uplatiti odlučili smo preko neke druge kupiti nešto Bitcoina da ih uložimo i vidimo koliko ćemo na kraju dobiti. Svi rezultati biti će objavljeni ovdje na blogu.

Zaključak

Bitcoin Store pruža jednostavan način registracije i kupnje kriptovaluta što je za svaku pohvalu. Na servisu imate i mogućnost (ukoliko vam nešto nije jasno) direktnog kontakta s agentima kojima možete postaviti pitanje.

Tekstovi koji vam mogu biti zanimljivi

Kako otvoriti novčanik za kriptovalute?

Kako zaraditi ulaganjem kriptovaluta?

Koliko korisne su vam bile informacije objavljene ovdje?

Kliknite na zvjezdicu da bi dali svoju ocjenu !

Vaši glasovi

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će dati svoju ocjenu.

0 0 glasova
Ocjenite komentare
0 Komentara
Inline Feedbacks
Svi komentari
Scroll to Top