ZARADA GLEDANJEM FILMOVA

Da dobro ste čuli postoje web stranice na kojima je moguća zarada gledanjem filmova. Iako je zarada mala ona je stalna i ako imate vremena i volite gledati filmove onda je ovo pravi posao za vas.

HideoutTV

Što je Hideout?

To je kompanija koja je slična YouTube servisu a bavi se objavom filova u više kategorija.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je Hideouttv.png

Ona je specifična po tome što vam plaća da bi gledali filmove.

U stvari više se može reči da se plaća gledanje reklama koje se pojavljuju uz svaki film. Procedura je jednostavna i poćinje prijavom . Svakim pogledanim filmićem dobivate bodove.

Kada pritsnete na rewards > add tada ste povukli bodove koje ste sakupili gledanjem slika 1 (da bi to mogli morate biti prijavljeni). Na žalost ovaj servis je ograničen na određeni broj zemalja.

Ako u filmovima ne vidite reklame to znači da vaša zemlja nije podržana i da vaše bodove nečete moći isplatiti preko raznih poklon-kartica koje oni podržavaju, nakon skupljenog broja bodova.

U tom slučaju još uvijek postoji način isplate preko njihovih partnera Neobux,Timebucks,Cointiply i sličnim slika2 (opisani su na stranici Mini poslovi).

Međutim u tom slučaju biti ćete ograničeni na maksimalno jedan film dnevno a isplatu onda možete ostvariti pritiskom na rewards > redeem i u prozoru označite njihovog partnera preko kojeg želite naplatiti bodove.

Još jedna napomena- na stranici možete nači link na kojem se oni prezentiraju na Facebooku a tamo svako malo daju promo kodove. Promo kod iskopirate (to je najčešće jedna riječ) i zalijepite u rubriku Redeem Gift Cards te zauzvrat dobivate nagradne bodove.

Hideout redem screen
Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je Hideoutcode.png
3D mail plavi

Ako želite biti informirani o novoj objavi ili nadopuni teksta-prijavite se na novosti !!!

Scroll to Top