NAPREDNIJI POSLOVI

Što su to napredniji poslovi?

U nastavku bit će riječi o naprednijim poslovima koji nisu mogli biti smješteni u neku od kategorija. Zahtijevaju znanje engleskog jezika a na nekima od njih morat ćete položiti kratke tečajeve da bi mogli početi zarađivati. Isto tako ovdje je potrebno malo strpljenja i vremena da bi se vidjeli rezultati.

Remotasks

Ovo je stranica na kojoj riješavate zadatke koji su potrebni za razvijanje umjetne intiligencije.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je Remotasks.png

Razne slike i filmove obrađujete tako da prilažete okvire s opisom.

Ima više različitih kategorija od označavanja predmeta do označavanja vozila u prometu, ceste i slično prema priloženom filmu ili pak označavanja pojmova na uplatnicama (adresa, grad, valuta). Poželjno je dobro poznavanje engleskog a na početku polažete kratke tečajeve i odgovorom na pitanja morate potvrditi da ste razumjeli zadatke.

Kada ste prošli sve tečajeve možete početi s poslom a ako ste bili jako dobri možete se prijaviti i kao kontrolor koji ocjenjuje tuđe radove. Kontrolor ima veću odgovornost ali i srazmjerno veću zaradu.

Svaki obavljeni rad ima drugačiju cijenu a u slučaju da ste napravili greške zarada se umanjuje za broj grešaka.

Za isplatu morate imati otvoren PayPal račun.

YouTube

Svi znamo za YouTube i mnogo smo puta gledali filmiće i animacije no zašto ne objaviti i neki svoj uradak?

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je youtube1.png

Registrirajte se i objavite nešto svoje. Snimke prirode ili samo slike s pozadinskom muzikom već su dovoljne ali kako ih ukomponirati za objavu na YouTube?

U tome vam može pomoći besplatni softver za obradu videa.

Prvi je OpenShot Video Editor.

Drugi je Shotcut .

Prvi je pogodniji i jednostavniji za one koji tek počinju.

Možete po želji dodavati i zvuk ali za bilo koju muziku ili film koji ste objavili morate paziti da ne podliježu nečijim autorskim pravima. Nakon objave morate imati određeni broj pretplatnika i sati gledanja kako bi počeli unovčavati vaš kanal.

Designcrowd

Ako imate talenta za izradu logotipova ,ikona, slika za štampanje na majice, vizitki ili slično možete se prijaviti na DesignCrowd.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je designcrowd.png

Morate izabrati da li ste naručitelj ili izvođač te kategoriju u kojoj želite zarađivati.

Na stranici piše koje uvijete mora vaš prijedlog sadržavati i u kojem obliku (ovisno o tipu posla koji obavljate) a to je format i rezolucija.

Tamo se striktno mora pridržavati zahtjeva koje je iznio onaj koji naručuje.

Na primjer naručitelj želi da njegov novi logo izgleda kao neki postojeći te prilaže slike, kratki opis, fontove i boju za koje želi da se upotrijebe.

Na vama je onda da prema uputama napravite idejnu koncepciju i predstavite  ga budućem korisniku. Možete predati samo jednu slikovnu datoteku ali u njoj može biti više varijacija na temu.

Vaša tri početna prijedloga se ocjenjuju u kvaliteti i ako svaki put prođete onda postajete stalnim članom.

Napominjemo da uz vas sudjeluju i drugi te nećete početno pobijediti u svakom natječaju ali s vremenom i brojem obavljenih zadataka zarada i reputacija će rasti a s time i broj poslova.

Pošto za svaki otvoreni natječaj postoji krajnji rok preporučljivo je radove predati barem jedan dan prije isteka roka.

Iako na internetu ima mnogo servisa za automatsko generiranje npr. logotipova DesignCrovd ne prihvaća radove rađene na taj način.

BrandCrowd

Ako se bavite grafičkim dizajnom, konkretnije izradom logotipova onda bi vam ovaj servis mogao biti interesantan.

Brandcrowd logo

BrandCrowd je u stvari servis na kojem možete automatski generirati logotipove, vizitke, razne predloške za društvene mreže.

No mnogi vlasnici firmi uglavnom ne žele kompjutorski generirane logotipove, jer oni ne zadovoljavaju njihove specifične zahtjeve. Ako imate više logotipova koji iz nekog razloga nisu prodani naručitelju možete se prijaviti ovdje.

Jednostavno kada dođete na stranicu idite do kraja stranice i u opcijama nađite Sell logos. Tamo će vam biti ponuđena kratka anketa gdje ćete morati unijeti osobne podatke, link na vaš blog ili stranicu gdje se eventualno mogu vidjeti vaša već gotova djela.

Uz to biti će vam ponuđeno da prodate već napravljene logotipove kao i upit da li bi htjeli za njih odrađivati i izradu istih od nule. Ukoliko su vaši radovi dobri a vaša cijena im odgovara kontaktirat će vas da postanete njihov stalni suradnik.

3D mail plavi

Ako želite biti informirani o novoj objavi ili nadopuni teksta-prijavite se na novosti !!!

Scroll to Top