novac i statistika

Zion Finance-kako zaraditi ulaganjem?

Zion Finance

Ako se pitate kako zaraditi ulaganjem rješenje bi moglo biti u obliku financijskog servisa Zion Finance. Ovdje smo kao i uvijek napravili svoje istraživanje i isprobali sistem određenim ulogom.

V
rijeme potrebno :

20

Minutes

Troškovi:

10

USD

Alati:

Računalo ili mobitel
Veza s internetom

Što je još potrebno?

nešto kriptovaluta u novčaniku

Potrebni koraci:

Registracija

Zion Finance kreiranje računa


Kod dolaska na stranicu, morate se registrirati. Proces verifikacije počinje verificiranjem osobnih podataka. Potrebno je unijeti korisničko ime, puno ime, email adresu, pasword i unijeti kod. Naravno morate se još i složiti s uvjetima korištenja Zion Finance aplikacije.

Dodatna verifikacija

Zion Finance potvrda registracije preko maila


Nakon registracije dobit ćete email u kojem se nalazi link za dodatnu verifikaciju. Preko primljenog linka ponovno se spajate na Zion Finance. (naravno ovdje smo prekrili naš link)

Pristup servisu

Zion Finance pristup servisu


Nakon verifikacije otvorit će vam se glavni ekran na kojem možete vidjeti sve vaše podatke, opis servisa i eventualno preuzeti aplikaciju za mobitel na Google Play. Ovdje prilažemo i link na Trustpilot gdje možete vidjeti i kako drugi korisnici ocjenjuju ovaj servis.

Kalkulacija dobiti

Prije ikakvog ulaganja na stranici možete pronaći kalkulator.

Zion Finance make depozit naš prozor

Ovdje morate unijeti kriptovalutu koju mislite uložiti, vrijeme na koje mislite vezati iznos i naravno iznos koji mislite uložiti.

Program će vam automatski izbaciti iznos koji možete očekivati nakon što prođe definirani period kao i kamatu koju dobivate dnevno.

Prenos sredstava

Pod opcijom Make deposit vi ćete napraviti unos vašeg novčanog uloga. Izgled menija biti će kao i kod kalkulacije dobiti opisane prethodno s tom razlikom da ćete sada imati i dodatnu opciju MAKE DEPOSIT.

Pritiskom na tipku Make deposit otvara vam se novi prozor u kojem će biti vidljiva adresa novčanika na koju morate izvršiti uplatu. Dobit ćete i poruku da treba malo pričekati dok se transakcija ne realizira.

Kako izvršiti uplatu na novčanik za kriptovalute možete pročitati u našoj prethodnoj objavi ovdje.

Nakon što su sredstva zaprimljena na mail dobivate obavjest.

Zion Finance obavjest o primljenoj uplati

Dodatne opcije profila

Kada imate sredstva na računu to će izgledati kao na slici.

Zion Finance naš personal account

Svaki novi ulog biti će prikazan u obliku kartice sa svim bitnim podacima(datum i visina uloga, pripisana dnevna kamata). Na istom ekranu biti će i pregled All achievements.

Nakon par dana…

Zion finance Personal account1

All achievements

Pod ovom opcijom ako ste stalni korisnik i imate veći broj ulaganja vremenski ćete postići uvjete za dodatne pogodnosti (veće kamate i slično).

Zion finance achievements

Nakon nekog vremena biti će vidljive i promjene u napretku vaših dostignuća.

Zion finance Achievements1

Koje valute možete ulagati?

Odgovor na to pitanje dobili smo kontaktirajući službu za korisnike jer smo htjeli saznati koje sve kriptovalute prihvaćaju.

Bitcoin BTC, Litecoin LTC, Ethereum ETH, Tether ERC20 USDT , Tether TRC20 USDT, Tron TRX, Ripple XRP, Dogecoin DOGE, Binance Coin BNB.

Zion Finance odgovor u mailu

Tu smo dobili i mail u kojem objašnjavaju čime se sve bave.

Zion Finance ima podružnice u Velikoj Britaniji i Hong Kongu. U ovom su poslu od 2018-e godine. Bave se svim vrstama ulaganja a u zadnje vrijeme i ulaganjima u umjetnu intiligenciju te u tehnologiju za pohranu podataka (cloud).

Na naš upit poslali su nam i PDF dokument o poslovanju firme u proteklom razdoblju a isti možete pronaći i na njihovim stranicama.

Prednosti i nedostaci

Kao glavni nedostatak Zion Finances možemo spomenuti nedostatak klasične 2FA verifikacije. Međutim svoj ulog možete osim dobrim passwordom zaštititi pod opcijom Security.

zion finance dodatno osiguranje korisnika security opcija

Ovdje možete uključiti opciju koja ako se netko priključi na vaš račun a nema istu IP adresu ili isti preglednik šalje vam na mail obavjest o tome.

Drugi nedostatak je što primaju samo ulaganja u kriptovalutama.

Glavna prednost servisa je da daje dosta visoku kamatu bolju nego banke. Ako imate uložen dovoljno veliki iznos kamatu možete isplaćivati dnevno.

Najmanji iznosi ulaganja

Prema dostupnim podacima najmanji ulog je veličine 10USD (preračunato). Najmanji iznos kamate za isplatu iznosi 1USD.

To se u našem slučaju pokazalo netočnim jer nam je uplata prihvaćena tek u iznosu 0,001 BTC što iznosi gotovo 50USD.

Svoja sredstva možete podići i prije isteka vremena na koji su ona prijavljena ali onda će vam biti oduzeto 5% od ukupnog iznosa.

Zaključak

Mi nismo financijski savjetnici tako da odluku o ulaganju morate donijeti sami. Mi ovdje iznosimo primjer koji je radio za nas.

Da bi kamata bila povoljnija potreban je ili veći ulog ili duži vremenski period.

Uskoro i točan iznos ulaganja, kamata koju smo dobili i koliko smo izgubili kod prenosa. To će biti objavljeno ovdje.

Ovim putem pozivamo i one koji servis koriste da u komentarima izraze svoje mišljenje.

4 thoughts on “Zion Finance-kako zaraditi ulaganjem?”

  1. Davor iz Zagreba

    Na linku na Trustpilot ima puno dobrih misljenja ali i losih uglavnom iz Indije. Da li to znaci da nisu uvjeti jednaki za sve?

    1. Damire da u pravu ste ali to je zbog toga što je netko napravio lažnu web stranicu za Indiju i naplaćivao u njihovoj valuti a nakon 2 dana su svi koji su uložili izgubili mogućnost prijave a naravno time i uloge.
      Zion Finance prihvaća pologe samo u kriptovalutama a i kad se prijavite upozorava na tu lažnu stranicu. Mi smo ovaj servis provjerili na više stranica koje evidentiraju prevare -Trustpilot, Google transparency report,ScamScavenger kao i da li kompanija postoji u UK registru. Sve te provjere označavaju ovaj servis kao siguran.

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Scroll to Top