Kako obavljati poslove na servisu Picoworkers?

Zašto baš Picoworkers?

Ovo vam neće nadomijestiti stalan posao ali vam može donijeti malu i stalnu zaradu. Broj poslova nije ograničen tako da je zarada ograničena jedino vašom voljom i željom da zaradite.

Kako se prijaviti?

Prvo što ćete morati obaviti to je prijava i naravno složiti se s uvijetima na servisu.

Tu ćete morati unijeti vaše ime, email, nadimak i zemlju kao na slici iznad.

Mail mora biti ispravan jer na njega dobijete obavijest da ga morate potvrditi.

Kada pritisnete na link u pristiglom mailu on vas vodi natrag na stranicu. Možete početi s poslom.

Kako izgleda glavni prozor i što znače pojmovi na njemu?

Job Level

Pod Job Level birate poslove koji su smješteni u kategoriju po težini. Pošto ste se tek prijavili vi imate kategoriju Starter. Svakim realiziranim poslom dobivate bodove koji vas vode ka slijedećoj kategoriji a to je advanced. Višom kategorijom imate neke dodatne pogodnosti a jedna od njih je i veća naknada za obavljeni posao . Najviša kategorija je expert.

Category

Pod Category birate vrstu posla koji želite-možete izabrati smo zadatke u kojima se morate prijaviti na neku stranicu, samo video marketing, samo zadatke vezane uz Facebook i slično.

Payment

Pod Payment odabrete cjenovni razred, dakle određujete više ili manje plaćene poslove.

Location

Pod Location možete odabrati poslove sa određene lokacije u svijetu.

Na svakoj traci poslova navedeno je na koju se kategoriju odnosi npr. na slici gore je Marketing Test. Ispod njega je navedeno da li se taj posao odnosi na sve zemlje svijeta ili je ograničen samo na neke. Sa desne strane je broj koliko je puta taj posao obavljen od drugih i koliko je još potrebno da se ispuni kvota. U gornjem primjeru je odrađeno 520 od 525 mogućih dakle na samom kraju. Morate dobro pročitati uputstva poslodavca jer je to jako bitno da bi posao dobro odradili.

Primjer

Na konkretnom primjeru radilo se o tome da morate otići na stranicu za koju je bio priložen link i pregledati još 5 stranica na istom mjestu. Kao dokaz je trebalo upisati zadnju rečenicu na kraju svake te stranice i to je sve. Pritiskom na Submit odradili ste posao.

Odrađeni posao tj.njegov iznos biti će prikazan pod opcijom pending. Kada ju poslodavac odobri ona će biti prikazana pod earned.

Uspješnost obavljenih poslova možete vidjeti pod opcijom My Tasks. Tamo su navedeni -broj obavljenih poslova, odobrene naplate i poslovi koje eventualno niste dobro odradili.

Za loše obavljeni posao dobivate negativne bodove kao i 10 sekundi pauze među poslovima. To znači da ako loše obavite 6 poslova za redom morat ćete čekati 60 sekundi da bi mogli odraditi slijedeći. Međutim svakim novim dobro obavljenim poslom ta pauza se smanjuje za 10 sekundi.

Kada pristisnete na ikonu workers ranking moći ćete vidjeti tablicu kao na slici ispod.

Picoworkers-ranking

Tu su prikazani svi koji su do sada obavili bilo koji posao na Picoworkers servisu -zemlja iz koje radnik potiječe, broj obavljenih poslova, uspješnost i zarađeni iznosi. Već nakon prvog obavljenog posla ovdje će biti prikazano i vaše ime.

Pritiskom na ikonu zvona možete pogledati pristigle poruke kao na slici ispod.

Picoworkers-obavijesti

U tim će porukama biti prikazane bitne stvari što se tiče plaćanja. Npr. ispunili ste plaćenu anketu i nakon što je ona odobrena tu će se prikazati uplata na vaš račun. Ili zatražili ste isplatu i dobivate poruku da je ona odobrena.

Kada i kako se isplaćuje?

Isplaćuje se nakon prikupljenih i odobrenih $5 s time da morate imati još $1 više zbog toga što servisi za naplatu uzimaju neku proviziju.

Za isplatu idete na Wallet odaberete kategoriju Withdrawals i odaberete opciju Reqest Withdrawal , što vas vodi do prozora na slici iznad. Tu odaberete način isplate a to može biti Litecoin(kriptovaluta), PayPal ili Skrill. Isplata će biti izvršena u roku od 24 sata.

Predlažem vam da poslove obavljate savjesno jer ako pokušate varati a to se dogodi više puta poslodavac vas može prijaviti i time ćete automatski biti izbačeni a vaš račun izbrisan.

Ali isto tako ako naletite na posao gdje se od vas traži na primjer prijava kreditne kartice, takvog poslodavca možete prijaviti te će njegov posao biti uklonjen.

Ako imate određene poslove koje vam netko može obaviti (na primjer pisanje teksta za blog, ispunjavanje ankete i slično) možete se prijaviti i kao poslodavac i ponuditi određenu naknadu za obavljene poslove. U tom se slučaju morate prijaviti kao employer.

Želimo vam puno uspjeha.

0 0 glasova
Kako vam se svidio objavljeni tekst? Molimo unesite svoju ocjenu !
0 Komentara
Inline Feedbacks
Svi komentari